14-17 juli 2010

Velkommen til NM-X!

Som et ledd i feiringen av Sandes bys 150 års jubileum har Sandnes Pistolklubb mellom 14. og 17. juli nok en gang gleden av å invitere skyttere, støttespillere, publikum og alle andre til noen storslåtte dager med skyting, spenning og en god drøs med gamle og nye venner!

Sandnes Pistolklubb har igjen fått oppdraget med å arrangere norgesmesterskapet i feltpistol, noe vi, i samarbeid med flere lokale klubber, skal gjøre vårt ypperste for å gjøre på en god måte.

Norgesmesterskapet skal ha sin base på Høle samfunnshus. Der er sekretariat, og der vil matservering og premieutdeling foregå. Skytingen vil foregå på et utmarksområde på Hommeland 3 km utenfor Høle. Skytterne skal møte opp på Høle og bli transportert med buss frem og tilbake til skyteområdet på Hommeland på samme måte som i 2007. Testbane/omskyting vil bli plassert som sist, en kilometer fra sekretariatet.

Det kommer til å bli mulig å campe med camping- vogn/bil på øvre del av grusbanen nedenfor samfunnshuset. For en symbolsk sum av kr. 100 pr døgn vil det bli tilgang på strøm, toalett og dusj. Mer informasjon om dette tilbudet kommer på nettsiden etter hvert. Informasjon om hotellovernatting finner du og på websidene.

Her på websidene skal vi forsøke å holde alle oppdatert på informasjonen dere måtte trenge. Tilbakemeldinger kan sendes til fundingsland@hotmail.com

Vi kan love en utfordrende løype, med både korte og lange hold i fine omgivelser. Været kan i vår del av landet bli en utfordring, men vi satser på et tørrere mesterskap enn vi hadde sist. Uansett ønsker vi dere hjertelig velkommen til Sandnes i juli!

Vi gleder oss til NM og håper å se deg på Høle!

Med hilsen Trygve Fundingsland, Leder NM-X

Feil på startlistene meldes ovenforstående ePost adresse.

Dato Program Resultater individuelt Resultater lag
14/7-10 Revolver Se på Se på
15/7-10 Militær Se på Se på
16/7-10 Grov Se på Se på
17/7-10 Fin Se på Se på

Her finner du kart over NM-området.

Overnatting